PRINT CARDS

011/2457-666 | office@sistemcd.rs | Bul. kralja Aleksandra 124 (Vukov spomenik), Beograd

DTF Štampa - Štamparija SistemCD

DTF Štampa – Brza, Povoljna i Jednostavna

DTF Štampa (Direct To Film) je nova tehnika štampe koja podrazumeva direktnu štampu na prenosnim folijama (pet filmu) koja potom direktnom aplikacijom na materijal (pamuk, poliester, njihove mešavine) pod termo presom nanosi aplikaciju na materijal.

U zavisnosti od materijala na koji se aplikacija nanosi (pamuk, koža, skaj, plastika…) termo presa se zagreva na temperaturu najpogodniju za konkretan materijal kako bi se obezbedio optimalan prenos aplikacije na podlogu i sprečila eventualna oštećenja.

U procesu proizvodnje DTF preslikača neizostavni deo je i sitno sejani lepak u prahu koji je zadužen za fiksaciju boje za materijal. Kvalitetan lepak obezbeđuje dugotrajnost i otpornost aplikacije na različite uslove.

Prednosti DTF Štampe

Možda najveća prednost ove tehnike štampe je lakoća pravljenja pripreme za štampu. Formati jpg, png, tif, psd, eps, ps, pdf, bmp savršeno odgovaraju kao pripremni fajlovi za štampu što znači da pored profesionalnih grafičkih programa možete poslati i bilo koju sliku iz privatne arhiva ili sa interneta.

Jedna od prednosti DTF štampe je istovremeni nanos bele i drugih boja, za razliku od drugih tehnika koje zahtevaju prvo nanos bele a zatim i ostalih boja, što značajno ubrzava sam proces štampe.

Pored navedenih možemo istaći i sledeće prednosti DTF štampe:

 • Jeftinija od drugih tehnika štampe
 • – Štampa je elastična i ne puca prilikom razvlačenja materijala
 • Veoma otporna na pranje i dugoročno nošenje
 • – Mogućnost štampe na različitim materijalima raznih boja

DTF Štampa je idealna za svakog ko se bavi personalizacijom različitih tekstilnih materijala (Dukserica, Majici, Torbi…) od pamuka ili poliestera (ili njihovih mešavina bilo koje boje).

Cenovnik DTF Štampe

Dužina (metara)Cena po dužnom metru (dinara)
11.200,00
51.000,00
10850,00
50UPIT
Napomene: – Minimum za poručivanje je 1 dužni metar
– Širina rolne je 60cm maksimalne štampe 58cm
– Cene su sa uračunatim PDV-om

Besplatni Uzorci

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju možemo Vam poslati besplatne uzorke u vidu nekoliko DTF preslikača (naše pripreme). Dovoljno je samo da nas kontaktirate na jedan od dole navedenih načina i uzorke Vam možemo poslati kurirskom službom (Vaši su troškovi dostave) ili ih možete lično preuzeti u našoj radnji.

Za poručivanje i više informacija kontaktirajte nas:

 1. Mail-om na office@sistemcd.rs
 2. Telefonom na 011/2457-666
 3. Lično u našoj radnji na adresi Bulevar kralja Aleksandra 124 (Vukov spomenik), Beograd
 4. Popunjavanjem sledeće Forme:

  Top
  011/2457-666