PRINT CARDS

011/2457-666 | office@sistemcd.rs | Bul. kralja Aleksandra 124 (Vukov spomenik), Beograd

Štampa Nalepnica/Stikera - Štamparija SistemCD

Izrada Nalepnica i Stikera

Nalepnice, Stikeri su neizostavni deo brendiranja. Imaju široku primenu kako u reklamnoj industriji tako i u svakodnevnom životu (obeležavanje, dekoracija).  Nalepnice mogu biti mat ili sjajne i štampaju se na PVC foliji ili na samolepljivom muflon papiru u zavisnosti od namene. Nalepnice se mogu štampati u različitim veličinama i prosecati na različite oblike (ravno ili konturno) (na našem Summa kateru).

PRIMENA NALEPNICA I STIKERA

Primena Nalepnica/Stikera je široka i kao što smo već naveli, obavezan su deo svake reklamne kampanje radi promotivnog efekta ali i stvaranja dodatne vrednosti koju brend omogućava. Pored marketinškog efekta nalepnice mogu biti i informativnog karaktera pružajući dodatne informacije o samom proizvodu ili kampanji. Ne treba zanemariti ni dekorativni karakter koji nalepnice / stikeri mogu imati čime podižu opšti utisak o proizvodu. 

Nalepnice/Stikere u privatnom životu najčešće koristimo kada želimo da dekorišemo zidove naših domova. Omogućavaju nam da hladne zidove otoplimo i damo im ruho koje ne samo da ulepšava prostor već mu i daje naš lični pečat.

Stikere možete koristiti i za personalizaciju svakodnevnih gedžeta i to najčešće laptopova, telefona. Popularna je i primena na automobilima koja može informisati a i nasmejati učesnike u saobraćaju.

PRIPREMA ZA ŠTAMPU NALEPNICA I STIKERA

Katovanje stikera

Kako bi poručili štampu nalepnica ili stikera neophodno je da imate adekvatnu pripremu za štampu. Neophodno je da dizajn nalepnice ili stikera imate u nekom od vektorskih formata (pdf, ai, cdr, eps, cmx) i to je osnovni i najbitniji uslov prilikom poručivanja. U slučaju da nemate pripremu već želite sami da napravite, postoji više online alata koje možete pronaći putem Google-a ili pak možete napraviti dizajn i preko našeg Online Designera koji se nalazi na stranici za online poručivanje nalepnice.

Kako se pravi priprema za štampu?

Sledeće što je potrebno da definišete prilikom poručivanja nalepnica:

 1. Mat ili sjajne
 2. Od PVC folije ili Muflon papira
 3. Pravilno (pravougaono) ili Konturno opsečene
 4. Na tabaku ili pojedinačno isečene
 5. Količina

Naravno, u slučaju da Vam treba pomoć oko bilo koje od navedenih stavki ili poručivanja možete nas kontaktirati i kolege iz sektora Štampe će Vam pomoći da poručite adekvatne nalepnice, stikere za Vaše potrebe.

PORUČIVANJE NALEPNICA I STIKERA

Štampa nalepnica

U Štampariji Sistem CD možete poručiti štampu nalepnica ili stikera na nekoliko načina:

 1. Online preko našeg Web Shopa
 2. Mail-om na office@sistemcd.rs
 3. Telefonom na 011/2457-666
 4. Lično u našoj radnji na adresi Bulevar kralja Aleksandra 124 (Vukov spomenik), Beograd

CENA IZRADE NALEPNICA I STIKERA

U Štampariji Sistem CD nalepnice i stikere možete poručiti po veoma povoljnim cenama.

Cena se računa po cm2 i iznosi 1,75din/cm2.

Cena štampe nalepnica/stikera određuje više faktora (količina, veličina, materijal). Procenu cene Vaše porudžbine možete videti na stranici za Online poručivanje nalepnica.

Za veće količine cene se formiraju po upitu koji možete popuniti ispod.

  Top
  011/2457-666