PRINT CARDS

011/2457-666 | office@sistemcd.rs | Bul. kralja Aleksandra 124 (Vukov spomenik), Beograd

Izrada Vizit karti - Štamparija SistemCD

Izrada Vizit Karti

Napravite vizit kartu po Vašoj želji! Vizit karte su prvi utisak u poslovnoj korespodenciji, učinite ga upečatljivim! Štampa vizit karti nikad nije bila lakša, jeftinija i lagodnija!

PONUDA VIZIT KARTI

Sa vizit kartom napravljenoj po meri Vaše kompanije ostavljate trajan utisak već od prvog susreta sa poslovnim partnerima. Vizit karte u našoj ponudi garantuju dovoljno prostora za sve neophodne podatke kao što su Vaši kontakt podaci, funkcija u kompaniji, odeljenje i još bilo koja neophodna dodatna informacija. Možete birati između različitih tipova papira i finiša (mat ili sjajna plastifikacija) tako da se vizit karte uklope sa imidžom Vaše kompanije. Na taj način ćete uvek ostaviti pozitivan utisak.

Možete odabrati da se vizit karte štampaju samo sa jedne ili sa obe strane, da li će štampa biti crno bela ili u koloru, na klasičnom papiru ili specijalnom. Vizit karte mogu biti i sa zaobljenim ivicama i to sa dve ili sve četiri ivice.

Mi Vam možemo izraditi vizit kartu upravo onakvu kakvu Vi želite!

SPECIJALNE VIZIT KARTE

Kod nas možete izraditi i specijalne vrste vizit karti koje podrazumevaju specijalne vrste papira (sa različitim vrstama teksture, debljine, kvaliteta) (možete ih videti na stranici za Online poručivanje).

Pored papira specijalne vizit karte se ističu i mogućnošću dodatne dorade u vidu utiskivanja željenog dela pripreme u papir i to blanko (blindruk) ili u boji (foliotisak).

PRIPREMA ZA ŠTAMPU VIZIT KARTI

Kako bi poručili izradu vizit karti neophodno je da imate adekvatnu pripremu za štampu. Neophodno je da dizajn vizit karte imate u nekom od vektorskih formata (pdf, ai, cdr, eps, cmx) i to je osnovni i najbitniji uslov prilikom poručivanja. U slučaju da nemate pripremu već želite sami da napravite, postoji više online alata koje možete pronaći putem Google-a ili pak možete napraviti dizajn i preko našeg Online Designera koji se nalazi na stranici za online poručivanje vizit karti.

Kako se pravi priprema za štampu?

Sledeće što je potrebno da definišete prilikom poručivanja Vizit karti:

 1. Vrsta papira (Standardni 350gr Kunstdruk ili Specijalni papir (videti na stranici za Online poručivanje))
 2. Format (Standardni 90x50mm; 85x55mm; Nestandardni)
 3. Vrsta štampe (Jednostrana ili Dvostrana)
 4. Štampa (Crno-bela ili Full kolor)
 5. Specijalni zahtevi (“Ćoškarenje”, utiskivanje i sl.)
 6. Količina

Naravno, u slučaju da Vam treba pomoć oko bilo koje od navedenih stavki ili poručivanja možete nas kontaktirati i kolege iz sektora Štampe će Vam pomoći da poručite adekvatne nalepnice, stikere za Vaše potrebe.

PORUČIVANJE VIZIT KARTI

U Štampariji Sistem CD možete poručiti izradu vizit karti na nekoliko načina:

 1. Online preko našeg Web Shopa
 2. Mail-om na office@sistemcd.rs
 3. Telefonom na 011/2457-666
 4. Lično u našoj radnji na adresi Bulevar kralja Aleksandra 124 (Vukov spomenik), Beograd

CENA IZRADE VIZIT KARTI

U Štampariji Sistem CD vizit karte možete poručiti po veoma povoljnim cenama.

Cenu štampe vizit karti određuje više faktora (količina, veličina, papir, dorada). Procenu cene Vaše porudžbine možete videti na stranici za Online poručivanje Vizit karti.

Za veće količine cene se formiraju po upitu koji možete popuniti ispod.

  Top
  011/2457-666