PRINT CARDS

011/2457-666 | office@sistemcd.rs | Bul. kralja Aleksandra 124 (Vukov spomenik), Beograd

Štampa i Koričenje Knjiga - Štamparija SistemCD

Štampa i Koričenje Knjiga

ŠTAMPA I KORIČENJE KNJIGA MANJEG TIRAŽA

U našoj štampariji možete odštampati Vašu knjigu i to u odličnom kvalitetu kako štampe tako i poveza i to po povoljnim cenama! Bilo da su kuvarske, stručne ili dečije možete poručti štampu i povezivanje kod nas. Naša kvalitetna štampa nije ograničena samo na knjige različitih žanrova. Ukoliko Vam je potrebna izrada kvalitetnog kataloga koji odstupa od konvencionalnog i to možete završiti kod nas!

KOJE OPCIJE IZRADE KNJIGA NUDIMO?

U našoj štampariji postoje dve opcije kada je reč o koricama. One mogu biti meke ili tvrde, u zavisnosti od Vaše želje. Bez obzira na korice, štampa može biti u punoj boji (4/4), za na primer dečije knjige, ili crno/bela. Ukoliko se Vaš roman sastoji samo od teksta, crno bela štampa će biti idealna za Vas. Za kuvare, slikovnice i slične projekte štampa u koloru je neophodna.

Korice štampamo u koloru bez obzira na izbor korica i štampu stranica. Dizajnirajte korice po svojem ukusu i pošaljite nam prilikom poručivanja.

Tvrde i meke korice visokog kvaliteta i papiri različite debljine

Nudimo Vam i izbor nekoliko opcija kada je u pitanju papir. Pored standardnih, sjajnih i mat papira debljine 90,100 i 115 g/m2 nudimo Vam i različite vrste specijalnih papira za koje je potrebno da nam pošaljete odvojeni upit ili da dođete u našu radnju na adresi Bulevar kralja Aleksandra 124 (Vukov spomenik) kako bi izabrali željeni papir.

Takođe možete odabrati i da li želite da štampa na koricama bude plastificirana sjajno ili mat. I kao ultimativna opcija nudimo i šivenje knjiga i ova opcija se preporučuje kod reprezentativnih primeraka koji će se otvoriti veliki broj puta. Glavne odlike šivenih knjiga su mogućnost intezivnog korišćenja duži vremenski period i to što kada se knjiga otvori na određenoj stranici ona i ostaje otvorena.

Nudimo i različite formate štampe kako stranica tako i korica pa tako osim standardnog A4 formata štampu možete poručiti i A5 formata i to u landscape ili portrait  rotaciji strana.

Knjige koje poručite mogu biti veličine od 50 do 700 stranica a ukoliko niste sigurni koliko će Vaša knjige zauzimati strana slobodno nas kontaktirajte.

PRIPREMA ZA ŠTAMPU KNJIGE

Kako bi poručili izradu vizit karti neophodno je da imate adekvatnu pripremu za štampu. Neophodno je da pripremu imate u nekom od vektorskih formata (pdf, ai, cdr, eps, cmx) i to je osnovni i najbitniji uslov prilikom poručivanja. U slučaju da nemate pripremu već želite sami da napravite, postoji više online alata koje možete pronaći putem Google-a.

Kako se pravi priprema za štampu?

Sledeće što je potrebno da definišete prilikom poručivanja izrade Knjiga:

 1. Format štampe(A4, A5 ili na zahtev drugi)
 2. Korice (Meke, Tvrde ili Šivene)
 3. Plastifikacija korica (Sjajna ili Mat)
 4. Vrsta papira (80gr, 150gr ili na zahtev drugi.)
 5. Broj crno belih i stranica u boji

Naravno, u slučaju da Vam treba pomoć oko bilo koje od navedenih stavki ili poručivanja možete nas kontaktirati i kolege iz sektora Štampe će Vam pomoći da poručite adekvatne nalepnice, stikere za Vaše potrebe.

PORUČIVANJE IZRADE KNJIGE

U Štampariji Sistem CD možete poručiti izradu Knjiga na nekoliko načina:

 1. Online preko našeg Web Shopa
 2. Mail-om na office@sistemcd.rs
 3. Telefonom na 011/2457-666
 4. Lično u našoj radnji na adresi Bulevar kralja Aleksandra 124 (Vukov spomenik), Beograd

CENA IZRADE KNJIGE

U Štampariji Sistem CD Izradu Knjiga možete poručiti po veoma povoljnim cenama.

Cenu štampe knjiga određuje više faktora (količina, veličina, papir, dorada). Procenu cene Vaše porudžbine možete videti na stranici za Online poručivanje Knjiga.

Za veće količine cene se formiraju po upitu koji možete popuniti ispod.

  Top
  011/2457-666