PRINT CARDS

011/2457-666 | office@sistemcd.rs | Bul. kralja Aleksandra 124 (Vukov spomenik), Beograd

Nalepnice - Štamparija SistemCD

 

Primena nalepnica (stikera)

Odštampane nalepnice (stikeri) sa Vašim motivima imaju široku primenu. Reklamne kampanje obično uključuju lepljenje nalepnica (stikera) na različite površine a za to su Vam potrebne odštampane nalepnice. Nalepnice (stikeri) se nakon štampe mogu i proseći (katovati) pravilno (ravno sečenje na nožu) ili konturno proseći (na našem Summa kateru).

Još jedno područije primene stikera su vozila. Čitava flota vozila kompanija je obeležena nalepnicama (stikerima) sa logo firme, web sajtom i sličnim.  Naravno, nalepnice (stikeri) se mogu koristiti i u različite privatne svrhe. Bilo da štampate nalepnice za sopstveni brend ili neku drugu svrhu, nalepnice možete brzo dizajnirati preko našeg online dizajnera i naručiti preko našeg jednostavnog sistema poručivanja.

Proizvodnja nalepnica (stikera)

 

       

 

Garantujemo da nalepnice (stikere) koje Vam mi odštampamo možete zalepiti na gotovo sve površine sa višegodišnjim rokom trajanja bez gubljenja bilo kojeg od svojstava (boje, lepak, oblik…)

Veoma popularna primena nalepnica (stikera) je u obeležavanju mašina.  Oznake tipa mašine, upozorenja, informacije različitog tipa mogu biti iskomunicirane na ovaj način.

Prednosti nalepnica (stikera)

Zahvaljujući digitalnoj štampi, nalepnice i stikeri se mogu štampati u različitim veličinama i oblicima i to veoma povoljno. Jedina stvar koja je potrebna od Vas prilikom poručivanja nalepnica (stikera) jeste priprema (fajl) Vašeg logo-a ili željene aplikacije a sve ostale, kompleksnije korake završavamo mi.

 

Iskustvo u proizvodnji nalepnica (stikera)

Do danas smo proizveli bezbroj nalepnica (stikera) svih mogućih tipova i nivoa kompleksnosti. Naše nalepnice (stikere) možete naći zalepljene širom zemlje jer smo zahvaljujući njihovoj veličini i jednostavnosti pakovanja bili u mogućnosti da ih šaljemo kurirskom službom bilo gde da se nalazite i to po veoma povoljnim uslovima i sa rokom isporuke dan za dan, tako da smo vreme provedeno od slanja nalepnica (stikera) do stizanja na Vašu adresu sveli na minimum.

Uverite se zašto smo pravi Sistem za Vas!

 

 

Top
011/2457-666